loader image

Verhuurservice

Laat u vervoeren door een privéchauffeur

Zoekt u een privéchauffeur voor 1 of meerdere dagen? U heeft een chauffeur nodig om uw eigen wagen naar huis te brengen? U vertrekt op zakenreis en wil een eigen chauffeur ter plekke? 

Primo Tours regelt voor u een betrouwbare privéchauffeur die u snel en zonder zorgen van het ene adres naar het andere vervoert. Onze chauffeurs komen ter plaatse en rijden met uw wagen verder. U neemt plaats en geeft de instructies! Uw eigen chauffeur voor een dag of een VIP chauffeur voor een evenement? Alles is mogelijk, zowel vervoer binnen als buiten België. Voor, tijdens en na uw rit zorgen we dat alles 100% naar wens verloopt.

Boek hier uw eigen chauffeur

Verhuur van luxewagens met chauffeur

Bent u uitgenodigd voor een galafeest en wilt u toekomen in een luxe auto met VIP chauffeur? Of bent u zakenman en wil u geen kostbare tijd verliezen door in de file te staan? Zoekt u een privéchauffeur die u aan de luchthaven ophaalt?

Primotours is gespecialiseerd in de verhuur van luxewagens met privé chauffeur binnen en buiten België. Van luchthavenvervoer, groepsvervoer en artiestenvervoer tot privévervoer en busvervoer, bij Primotours kan u kiezen uit een uitgebreid assortiment luxewagens of minibusjes met chauffeur. Zo bent u gegarandeerd overal stipt op tijd, verliest u geen tijd en rijdt u zorgeloos in alle comfort. Een luxe auto huren voor 1 dag of 1 week? Alles is op aanvraag! 

Vraag hier uw luxe car met chauffeur aan

Busverhuur en autoverhuur

Op vakantie met een grote groep en een luxueuze minibus huren? Een verhuiswagen huren voor een weekend? Een auto huren in België om naar het buitenland te rijden?

Primotours werkt al jaar en dag samen met een betrouwbare partner gespecialiseerd in autoverhuur. Van personenwagens, luxe wagens, reisbus, verhuiswagens, aanhangwagens tot vrachtwagens en mobilehomes. Afhankelijk van uw budget, aantal passagiers en noden, kiest u het vervoersmiddel dat u nodig heeft. Vip-transport regelt de verhuur van A tot Z. U pikt zelf het voertuig op in Boortmeerbeek of wij brengen het ter plaatse. Speciale eisen? Bespreek het met ons!

Vraag hier uw offerte voor auto- of busverhuur